Hvordan deaktiverer jeg personlige resultater fra Google?

Hvis du prøver ditt beste for å finne en søkemotor som vil være i stand til å oppfylle kravene dine tilsvarende, bør du lære mer om Google så snart som mulig. Det er den mest populære og pålitelige teknologiske organisasjonen på planeten i dag fordi den gir brukerne fantastiske tjenester.

I dag vil du finne applikasjoner laget av Google på alle enheter siden de brukes av alle i betydelig grad. Som et resultat bør du prøve ditt beste for å vite mer om hvordan dette programmet kan gjøre ting bedre for deg ved hjelp av Google støtte team når du får tid.

Du kan bruke denne applikasjonens funksjoner til å sende meldinger, søke etter data, opprette e-postadresser, reklamere for merkevaren din osv., uten problemer. Ikke bare det, men du kan også bruke det til å lage nettsteder for din bedrift enkelt. Alle disse elementene vil forbedre brukervennligheten samtidig som de reduserer problemene.

Går du gjennom en utfordrende periode og prøver å forstå hvordan du installerer og registrerer deg for en praktisk søkemotor som Google på datamaskinen, bærbar PC eller smarttelefon siden dette er første gang? I så fall er en av de første tingene du må gjøre å kontakte Google tekniske støtte team så snart som mulig.

Det er en gruppe utdannede fagfolk som har fått grundig opplæring, så du kan enkelt bruke forslagene deres. Bortsett fra det er det noen få instruksjoner du kan bruke for å deaktivere Google personlige resultater. La oss nå se på dem:

  1. Det første du må gjøre er å åpne Google applikasjonen på det valgte systemet
  2. Når programmet begynner å kjøre, trykker du på profilbildeikonet øverst til høyre på skjermen
  3. En liste over alternativer vil bli gitt til deg, velg Innstillinger-flisen
  4. Fra neste side som åpnes, trykk på alternativet Personlige resultater
  5. Slå den av fra neste side, og lagre endringene

Du kan ringe Google Støtte Norge nummer hvis du ikke fullfører noen av trinnene ovenfor.

Opprinnelig Kilde

Relatert Søk – Hvordan aktiverer jeg Google Autofullføring?

Design a site like this with WordPress.com
Get started